Di Xsecret.my, kami berusaha untuk melindungi rahsia anda.

Menggunakan mainan dewasa untuk menghilangkan tekanan dan mengalami keseronokan adalah aktiviti yang sihat. Namun, disebabkan norma budaya di negara kita, ramai orang lebih suka merahsiakan perkara ini. Itulah sebabnya kami berada di sini untuk menyediakan pengalaman membeli-belah yang bijak."

Berbilang lapisan tanpa maklumat sensitif pada pakej

Kami akan membungkusnya dalam beg kurier dengan satu lapisan bungkus plastik hitam, satu lapisan bungkus gelembung dan satu lagi lapisan bungkus plastik. Kami kemudiannya akan mengelaknya dengan pita untuk memastikan kandungan bungkusan itu tidak akan didedahkan dalam apa jua keadaan, melainkan seseorang dengan sengaja cuba membukanya dengan pisau atau gunting (yang tidak mungkin berlaku). Rahsia anda tidak akan terbongkar.

Kami akan berusaha sedaya upaya untuk melindungi rahsia anda

Kami akan berusaha sedaya upaya untuk melindungi rahsia anda,
termasuk pembungkusan bijak dan menukar nama dan nombor telefon pengirim.
Selain itu, kami tidak akan memasukkan e-mel kami pada butiran penghantar, jadi tiada siapa
akan dapat mencarinya di internet."

Soal Jawab Penting

Adakah sesiapa tahu apa yang ada di dalam bungkusan itu?

Jawapannya adalah TIDAK Besar, kadangkala kami ingin merahsiakannya kepada diri kami sendiri, anda boleh meminta kami menulis apa sahaja seperti pakaian kasut dan lain-lain dalam kandungan produk, (apabila anda membeli anda boleh tinggalkan komen di kotak komen ), jika tidak kami hanya akan menulis "HADIAH" atau "Kasut"

Siapa yang akan anda letakkan pada butiran penghantar? Adakah nama syarikat anda akan mendedahkan kandungan di dalam bungkusan itu?

Sekali lagi, TIDAK. Kami akan meletakkan "GS marketing" sebagai nama pengirim, juga kami tidak akan meletakkan e-mel kami pada butiran pengirim, jadi tiada siapa yang akan dapat mencari di internet dengan butiran pada butiran pengirim.

Saya mempunyai ahli keluarga/rakan yang tinggal bersama saya, saya bimbang jika saya tiada mereka akan membuka bungkusan itu.

Kami sentiasa boleh mengepos ke pejabat Pos terdekat anda, jadi anda boleh mengumpulnya secara rahsia pada bila-bila masa anda bebas, sudah tentu dengan komitmen pembungkusan kami, syarikat penghantaran pun tidak akan tahu apa yang ada di dalam bungkusan itu.

Bagaimanakah saya boleh memastikan bahawa tiada siapa yang akan mengetahui kandungan di dalam bungkusan?

Kami akan membungkusnya dengan 1 beg kurier, 1 lapisan bungkus plastik hitam, dan 1 lapisan bungkus gelembung, dan satu lagi pembalut plastik, dan kami akan mengelaknya dengan paip untuk memastikan dalam apa jua keadaan kandungan bungkusan tidak akan didedahkan, melainkan seseorang sengaja cuba membukanya dengan pisau atau gunting (yang sangat tidak mungkin berlaku), rahsia anda tidak akan didedahkan.

Bagaimana jika saya menerima produk yang rosak atau terpakai?

Untuk tujuan kebersihan, kami TIDAK PERNAH menjual semula produk terpakai. Untuk produk yang rosak, sebaik sahaja anda menerima bungkusan itu, anda boleh mengambil gambar untuk mengesahkan dengan kami, dan kami akan meneruskan untuk menukar, tetapi sila ingat bahawa produk harus kekal tidak digunakan (ia boleh dibuka). Kos pos ditanggung oleh kami juga, anda boleh membeli-belah dengan kami tanpa bimbang.